Стол за кола Commodore с Isofix система 360° черен

417,00 лв.
Доставката е безплатна за поръчки на и над 150лв до най-близкото място, на което може да спре автомобилът на доставчика.
Как можем да помогнем?

Бранд
Наличност
Nicolle Baby не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.В случай на изчерпана наличност ще се свържем с вас своевременно.
Информация
Възможност само за онлайн поръчка, не е изложено и налично в шоурум гр. София.

Описание

Това детско столче се отличава с иновативен дизайн, голяма функционалност и високо качество. Commodore с Isofix система 360°е идеалният избор, ако искате да осигурите удобство и сигурност на Вашето съкровище по време на път. Благодарение на него мъничето ще се чувства перфектно, а Вие ще сте спокойни, че е защитено по всяко време. Моделът е специално създаден за деца от групи: 0,1,2 и 3, като може да се използва от малчугани с максимално тегло до 36 килограма.
Модела се отличава с много допълнителните екстри. Именно те го превръщат в един от най-предпочитаните столчета за кола от много млади родители. Моделът има 4 позиции на наклон на облегалката за гръб, удобно регулиране с една ръка, с наклон до 165°. Допълнителни странични предпазители ще се грижат за безопасността на Вашето дете при страничен удар. ISOFIX системата осигурява по-голяма безопасност и защита за детенцето.
За допълнително удобство и комфорт, към комплекта са включени: мека възглавница и раменни възглавнички.
Възможността за завъртане на 360° в двете посоки на движението осигурява още повече удобство.
Тапицерията  на модерния стол е от висококачествени, безопасни платове.