Сгъваем матрак 60/120/6 Органичен памук

80,00 лв.
Доставката е безплатна за поръчки на и над 150лв до най-близкото място, на което може да спре автомобилът на доставчика.
Как можем да помогнем?

Категории
Бранд
Наличност
Nicolle Baby не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.В случай на изчерпана наличност ще се свържем с вас своевременно.

Описание

Бебешки матрак, който е създаден с грижа за здравето и комфорта на вашето бебе. Ядрото е изработено от висококачествена полиестерна пяна, която притежава отлични ортопедични характеристики, съчетани с високи показатели за здравина и елстичност. Калъфът е изработен от органичен памук, който се използва за направата на първокласно спално бельо. Продуктите, произведени от органичен памук, обикновено се считат за висок клас и са по-меки от обикновения памук заради по-дългите влакна. Биологичният памук се произвежда от естествени семена и не се използват пестициди или други вредни химикали. В резултат на това продуктите от органичен памук са по-безопасни за кожата. Органичният памук е по-мек, хипоалергенен и издържа дълго време. Но най-важната полза е опазването на екосистемата, намаляването на отпадъчните води и осигуряването на по-безопасна среда.

  • Матракът е подходящ за кошара с размери 120/60 см.;
  • Матракът е хипоалергенен и анти-акарен;
  • Калъфът на матрака е от органичен памук;
  • Лесно и компактно сгъване;
  • Удобен за пренасяне по време на път;
  • Лесен за почистване калъф с възможност за машинно пране на 40°.