Матрак Бамбук Мемори - двулицев

116,00 лв.
Доставката е безплатна за поръчки на и над 150лв до най-близкото място, на което може да спре автомобилът на доставчика.
Размер на матрака: 60/120
Възможна е предварителна заявка
Как можем да помогнем?

Категории
Дни за доставка
Текстил ПО ПОРЪЧКА Доставка при клиент между 30.07.2024г. и 03.08.2024г.

Описание

Калъф: Бамбук

Калъфът може да се сваля и е подходящ за пране в пералня машина при 30 градуса.

Пълнеж: Дунапрен + Вложка Мемори Пяна

Матракът е двулицев - от едината страна е Дунапрен /полиуретанова пяна/, а от другата страна е Мемори пяна

Дебелина: 10 см


Калъфът от БАМБУК не позволява задържането на гъбички, бактерии и акари, предпазва от алергии и дихателни проблеми. Бамбуковите влакна са естествен материал, който абсорбира влагата по- добре от памука. Бамбукът поддържа нормална телесна температура – през лятото носи хладина, а през зимата – топлина

Дунапрен - Високоеластична полиуретанова пяна

Полиуретановата пяна предлага добра ортопедична опора на тялото. Полиуретанът масово се използва при производството на бебешки матраци.Материалът не реагира на промени във влажността и температурата.Полиуретановата пяна е проветрива. Тя придава оптимална стабилност и гъвкавост на бебешкия матрак.


Мемори Пяна - За сравнение с обикновената пяна, високоеластичната материя на мемори пяната се приспособява към формата на тялото, оказващо натиск. Престане ли натискът, пяната постепенно възвръща своята първоначална форма. Притежава отворена структура с намалена пропускливост, което позволява по-добра вентилация.


Бебешки матрак Бамбук Мемори пяна е сертифициран за липса на вредни субстанции и материали.