Бебешко легло Lolly с функция люлка

142,00 лв.
Доставката е безплатна за поръчки на и над 150лв до най-близкото място, на което може да спре автомобилът на доставчика.
Как можем да помогнем?

Категории
Бранд
Наличност
Nicolle Baby не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.В случай на изчерпана наличност ще се свържем с вас своевременно.
Информация
Възможност само за онлайн поръчка, не е изложено и налично в шоурум гр. София.

Описание

Всеки родител иска да осигури спокоен сън на своето бебче. Именно затова изборът на детско легло е от изключително значение.
Представяме Ви детското креватче Lolly с функция люлка, което е създадено за най-малките съкровища и може да се използва до навършването им на 1 годинка. Леглото е много удобно и  функционално, и може да се използва както като легло, така и като люлка. Моделът Lolly ще осигури комфорт, безопасност и сигурност за Вашето съкровище. Вие ще сте спокойни, че бебенцето е защитено и спи сладко и непробудно в удобното си легло.
Предимство на креватчето е люлеещият се механизъм, който е много приятен за детето.За още по-голям комфорт, към леглото е включено и памучно матраче с дебелина – 1,5 см.
Основни характеристики на детското легло Lolly:
- Функция „люлка“;
- Подходящо е за деца до 12 месеца с максимално тегло 11 кг.
- Изработено от висококачествен лен.
Включва мрежа против комари и памучен матрак с дебелина 1,5см.

Леглото не е подходящо за деца, които могат да седят или да коленичат или да се изправят. Продуктът не трябва да се използва преди да се прочетат инструкциите за употреба.