Бебешка количка Peg Perego Vivace SLK Modular цвят MON AMOUR

2347,00 лв.
Доставката е безплатна за поръчки на и над 150лв до най-близкото място, на което може да спре автомобилът на доставчика.
Вариант количка: 3в1- кош за новородено + летен кош + стол-кошница
Как можем да помогнем?

Бранд
Наличност
Nicolle Baby не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.В случай на изчерпана наличност ще се свържем с вас своевременно.

Описание

*Разликата между Vivace SLK и Vivace LOUNGE e в стол-кошницата

*Разликата между модел Vivace и модел Veloce е в шасито

VIVACE SLK MODULAR ВКЛЮЧВА:

  • бебешка количка Vivace: шаси + лятна седалка + покривало 
  • кош за новородено Culla Grande
  • столче за кола Primo Viaggio SLK
  • чанта Borsa или раница Backpack 

 

VIVACE И ГРАДЪТ.

Колко е хубаво да се движите с лекота и стил, изследвайки града заедно. Vivace SLK Modular е идеалният съюзник. Лека и удобна, произведенa в Италия. Толкова универсална и компактна, само 51 см широка, за да се справи дори с най-тесните асансьори.  С просторен кош за новородено Culla Grande и столче за кола Primo Viaggio SLK.


Kолекция MON AMOUR – най-бляскавата колекция в момента. Mon Amour разполага със стилни детайли, съответстващи на романтичното шаси от розово злато.


КОШ ЗА НОВОРОДЕНО CULLA GRANDE

Vivace_CullaGrande_MonAmour

КОШ ЗА НОВОРОДЕНО

Почивката на вашето бебе е от съществено значение за неговото развитие. Голeмият кош за новородено Culla Grande проследява растежа на вашето бебе с достатъчно пространство, за да отговори на неговите нужди. Предлага се с удобен матрак за допълнителен комфорт! Culla Grande е одобрен за използване в автомобила с Kit Auto (допълнителен аксесоар)

CullaGrande_Back_MonAmour

ПАНОРАМЕН СЕННИК С КОЗИРКА

Наслаждавайте се на удобни разходки през всеки сезон със сенника от плат с UPF 50+  и козирка, която предпазва вашето бебе от слънцето. Твърде е горещо? Ципът крие мрежеста вложка, която позволява по-голяма вентилация.

CullaGrande_MonAmour

СПЕЦИАЛНО ПОКРИВАЛО

Удобното покривало се отличава с елегантни модни детайли и предпазва вашето бебе в най-студените дни от годината

.

CullaGrande_Top_MonAmour

МНОГО ПРОСТРАНСТВО И КОМФОРТ

Вашето бебе заслужава най-добрата почивка. Големият размер на Culla Grande е идеалното решение. Облегалката и опората за крачета могат да се регулират независимо, за да се поддържа оптималната ергономична позиция на бебето, независимо дали е будно или заспало

.

CullaGrande_Detail_02_MonAmour

ВГРАДЕНА ДРЪЖКА ЗА НОСЕНЕ

Елегантна, вградена дръжка за носене от еко кожа. Можете да свалите сенника с една ръка, дори когато държите бебето си

.

CullaGrande_HomeStand_MonAmour

CULLA GRANDE У ДОМА

Прикачен към стойката Home Stand (допълнителен аксесоар), кошът за новородено е отлично решение за сладки дрямки вкъщи.

.

БЕБЕШКА КОЛИЧКА VIVACE

Peg Perego VIVACE - Mon Amour

ЛЕКА, МНОГО КОМПАКТНА И С ОБРЪЩАЩА СЕ СЕДАЛКА.

С бебешка количка Vivace се движите свободно със стил и лекота. Одобрена още от раждането, с обръщаща се седалка и само 9,4 кг тегло. Със своите 51 см ширина тя преминава лесно през тесни врати и пространства. Висококачествените колела осигуряват меко возене по всички терени.

Vivace_Side_MonAmour

ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОМФОРТ ОЩЕ ОТ РАЖДАНЕТО

Седалката е изработена от гъвкав материал, който гарантира допълнителен комфорт още от раждането, докато бебето достигне тегло от 22 кг. Облегалката се регулира в различни позиции.

Vivace - mon amour 3

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ КОЛЕЛА

Меките колела с амортисьори и сачмени лагери осигуряват  лесно управление на всякакъв терен. Може да отключвате или заключвате предните колела. Удобна централизирана спирачка.

 

 

Vivace mon amour 1

ДРЪЖКА ОТ ЕКО КОЖА С ЦЕНТРАЛИЗИРАНО СГЪВАНЕ

Лесното управление е гарантирано, дори и само с една ръка. Дръжката от еко кожа осигурява максимален комфорт. Централизирано сгъване.

 
Vivace_Closed02_MonAmour

КОГАТО СЕ СГЪНЕ, ЩЕ ВИ ИЗНЕНАДА

Сгъната, количката заема минимално пространство, дори със закрепена седалка, без значение в коя посока. Стои изправена, без да е необходима да се подпира, а седалката и винаги се сгъва компактно, като предпазва тапицерията и осигурява перфектна хигиена.

Vivace - mon amour 2

ГОЛЯМ РАЗТЕГАТЕЛЕН СЕННИК UPF 50+

Удобният разтегателен сенник предпазва детето от слънце и вятър.

 

Vivace_Basket_Detail_MonAmour

ГОЛЯМ ПОДСИЛЕН БАГАЖНИК

Големият, лесно достъпен багажник има подсилено дъно, позволяващо по-голямо натоварване. Отразителите осигуряват по-добра видимост и правят вечерните разходки по-безопасни.

Vivace - mon amour 4

ШИРОКА УДОБНА СЕДАЛКА

Комфортът и функционалността се гарантират от просторна седалка, 5-точков колан и преден борд от еко кожа, който се отваря и затваря с лекота.



СТОЛЧЕ ЗА КОЛА

изтеглен файл

НАГРАДЕНО СТОЛЧЕ ЗА КОЛА

В краш тестовете за безопасност през 2022 г. от Stiftung Warentest, ADAC, ÖAMTC и TCS, столчето за кола Primo Viaggio SLK постигна отлична оценка „добър“ с краен резултат от 1,9

PrimoViaggio_SLK_MonAmour

PRIMO VIAGGIO SLК

Primo Viaggio SLK е i-Size столче за кола, одобрено според новия стандарт ECE R129/03. С него детето може да пътува по-дълго време в обратна посока на движението,  докато достигне височина 87 см и тегло 13 кг (0 до 15 месеца). Подходящо е и за пътуване със самолет.

PrimoViaggio_SLK_Front_MonAmour

БЕЗОПАСНОСТ И КОМФОРТ

3-точков колан с меки раменни подложки. Ергономична седалка с анатомична възглавничка за новородени. Облегалката е по-легнала от столчето за кола Primo Viaggio SL.

PrimoViaggio_SLK_Side_MonAmour

СЕННИК С UPF 50+

Регулируем сенник с UPF 50+ и кука за закачане на играчки.

primo viaggio slk 4

ЕPS

ЕPS вложки за абсорбиране на енергията на удара. По-добра защита и комфорт.

изтеглен файл (5)

СЛЕДВА РАСТЕЖА НА ДЕТЕТО

Подглавника и предпазните колани могат да се регулират едновременно в 5 различни позиции.

Vivace_PV_Slk_MonAmour

ОТ КОЛАТА НА РАЗХОДКА

Автоматична система за закрепяне на шаси Peg Perego.

primo viaggio slk 8

В КОЛАТА

Детето пътува назад по-дълго, до 87 см височина. Може да монтирате с 3 точковите колани на автомобила или с допълнително закупена I-Size Base (аксесоар).

ЧАНТА

Borsa_MonAmour

ЧАНТА BORSA

Чантите на Peg Perego могат да поберат всичко, което трябва за вашето бебе, плюс много други неща, които не мислите, че са нужни!
Те са в комплект с практична подложка за повиване, която може да използвате навсякъде, като гарантира хигиената на Вашето бебе, дори и в най-неудобните ситуации.

Backpack_MonAmour

РАНИЦА BACKPACK

Най-големият израз на практичност и елегантност. Раницата в комплект с подложка за смяна е задължителна за любителите на градския стил. Съвпадаща с външния вид на детската количка, тя се откроява със своя типичен блясък

.

АКСЕСОАРИ – ЗАКУПУВАТ СЕ ОТДЕЛНО

 

  • ДЪЖДОБРАН
  • КОМАРНИК
  • ПОСТАВКА ЗА НАПИТКИ
  • BABY CUSHION – ДЮШЕЧЕ
  • BASE I-SIZE