Магазин София

РАБОТНО ВРЕМЕ ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК ОТ 10:00 – 18:30Ч., А СЪБОТА ДО 17:00 Ч.


В шоурума могат да се видят мостри на бебешките мебели и матраци, които могат да се поръчат с безплатна доставка. Директни покупки могат да се направят САМО на бебешки колички, бебешки дрехи само до 3 месеца, спални комплекти, подложки за повиване, хавлийки, музикални играчки за кошара. Останалите аксесоари в сайта сайта могат да се поръчат само онлайн. 


В началото на май в София отвори врати първият шоурум на онлайн бебешкия бутик Nicolle Baby.


Шоурум София


Там – кв. Младост 2, блок 261Е – партер, в уюта на 100 квадратни метра клиентите на Nicolle Baby ще могат да видят на живо голяма част от артикулите, предлагани от онлайн бутика. Във всеки от тях личи желанието на собствениците на марката всеки един продукт да е представен с много старание и любов към клиентите и техните деца.


Концепцията на Nicolle Baby за бебешки и детски мебели е да бъдат български, защото са качествени, на добра цена и да са произведени в България. Предлага се само най-доброто от всичко, което се произвежда, специално подбрано за вашето дете.


Едни от най-харесваните продукти по време на изложението бе Бебешка кошара Redo с тапицерия и матрак изработена изцяло от МДФ с нежна декорация на таблата, с 2 чекмеджета с телескопични водачи, продавана на намалена цена.  Като част от продуктите, продавани от магазина бе и бебешката кошара Лейди. Не малко от посетителите на щанда обърнаха специално внимание на бебешките комплекти от 8 части + комплект от 3 части.


В магазина могат да се намерят представителна част на мебелите на основни български производители – кошарки, легла, гардеробчета, скринове и аксесоари. Също така клиентите могат да видят на живо богат набор от дрехи, текстил и спални комплекти, както и да се насладят на широк избор от колички.


Бебешки бутик Никол Бейби София