Никол Бейби - Приказка без край

В очакване сте на бъдещ наследник! Знаем колко вълнуващ и трепетен момент е това за всички родители. Създаването на специално кътче за новият член, е един от основните моменти в подготовката за бебето. Но не знаете, как  да започнете? Нуждаете се от помощ при подреждането на перфектната бебешка стая, при изборът на мебели и всичко необходимо за едно бебе? Ние от Никол бейби сме тук! Можем да ви помогнем да планирате и закупите перфектните мебели за вашето бебе, за да бъдете развълнувани всеки път, когато влезете в детската стая.

 

Като родители ние разбираме, какво е наистина важно при избора на обзавеждане и декор за детска стая, както и бебешки принадлежности, а именно: безопасност, комфорт и стил. Поради тази причина, пазарувайки при нас ще намерите безопасни и стилни продукти, които цялото семейство ще хареса! Защото за нас сигурността и щастието на бебетата са вдъхновението за нашите продукти.

 

Nicolle Baby е специализиран магазин за бебешки мебели, скринове, гардероби, матраци, бебешки колички, спални комплекти и още. Ние предлагаме качествени стоки на конкурентни цени, с коректно и любезно обслужване. Само за 5 години успяхме да се наложим на пазара и имаме безброй доволни клиенти, които се връщат при нас отново и отново, а техни снимки може да видите на сайта ни от тук. А поради големият интерес и доверието им, от само онлайн магазин, миналата година открихме първият си физически магазин, които бързо ни отесня и от 9.11.2022г. може да ни откриете освен онлайн на www.nicollebaby.com и на адрес: кв. Младост 4, бул.Александър Малинов 79Б /до хотел Грами/ в новия ни, по-голям търговски обект. Винаги може да се свържете с нас в социалните мрежи на www.facebook.com/nicollebabyshop или да ни потърсите на телефон: 0879800041, където нашите консултанти са винаги готови да отговорят на всички ваши въпроси или да ви помогнат при изборът на всичко необходимо на място. Защото за нас всеки клиент е уникален и изисква индивидуално и специално отношение, а ние се стараем да удовлетворим високите ви изисквания и да реализираме най-смелите ви мечти..

 

Никол Бейби - едно място голям избор от продукти. Ние се стремим да осигурим на вашето мъниче нещо, което да му бъде удобно, комфортно и носи уют дълго време. За това за нас централен фокус са качеството и сигурността. Защото искаме да ви предложим нещо, което да устои на времето.

Подбираме ръчно и лично най-доброто в индустрията, така че родителите да могат да бъдат спокойни, че бебешките продукти, закупени от нас, са както висококачествени, така и ориентирани към децата. За нас е от изключително значение да превърнем пространствата за бебетата и малките деца в прекрасни, творчески среди, от които вие и вашите деца се вълнувате.

 

Мебелите ни са изработени от висококачествени дървени материали. Повечето от които са с повече от една функция. За ваше удобство могат да се правят различни комбинации на модели или да се купуват поотделно. Предлагаме избор на цветове, и допълнения по ваше желание, като апликации на мебелите, колелца за леглата, както и различни размери. Леглата могат да се комбинират с матраци по избор от предлаганите. Матраците са изработени от материали и материи подходящи за най-малките, а портфолио е богато на избор. В  Nicolle Baby можете да откриете и спални комплекти, за да бъде легълцето на вашето дете напълно в завършен вид. Предлагаме различни десени, размери и брой части на комплектите, отново с мисъл за вашето удобство.

 

Страхотната бебешка количка прави семейните излети лесни! Всички наши бебешки колички идват от производители, които се отнасят сериозно към тестовете за безопасност. Те гарантират, че отговарят на всички стандарти за безопасност. При нас може да намерите разнообразие от колички, подходящи за всеки вкус и нужда. Ако посетите нашия магазин, можем да направим демонстрации на колички за вас на живо. Търсенето ви на перфектната количка просто ще приключи след това!

 

При нас в Никол Бейби още може да откриете различни аксесоари и необходими пособия за бебето, като бебефони, електрически люлки, артикули за баня и друго. Посетете нашият сайт тук и сами ще се убедите в богатия избор. Едно място, а толкова много полезни артикули.

Следвайте ни в социалните мрежи, защото при нас горещите предложения валят ежедневно. Ние сме на разположение да отговорим на всички ваши въпроси и да успокоим притесненията ви. Доверявайки ни се, ние поемаме отговорността да вървим заедно с вас, по пътя към създаването на едно вълшебство и ви обещаваме, че то ще бъде приказно.